sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Teamphoto!

Kauden alkupuolella esimiehemme ilmoitti että otamme yhdessä koko tiimin kanssa kuvan. Kuvaus hetki sattui juuri sopivasti keskipäivän aikaan, heti kun olimme lopettaneet klo.12.00 aktiviteetit, altaalla tai jumppaa vetäessä. Joksinkin olo ei ollut niin hehkeä kun se olisi voinut olla. Me kaikki luultiin että kyseessä on vaan 1 kuva joka napataan pikaseen, mutta luulot osoittautui vääräksi, sillä kuvia räpsittiin monta kymmentä. Julkaisu kelpoiset laitan nyt tänne blogiinkin kaikkien ihmeteltäväksi.
 
Tässä on mun koko tiimi. Vasemmalta alkean: 3 skandi opasta jotka tekivät opas tapaamisia mun hotellilla. 3 mustaan uniformuun pukeutunutta tyttöä teki töitä toisella hotellilla, joukossa myös tiimini toinen suomalainen opas. Keskellä valkoisissa housuissa on esimiehemme. Viimeisenä on mun oma opasperhe.


Valokuvaaja halusi moneen otteeseen ottaa kuvia vain meistä tytöistä.. hmm... :D



Vasemmalta alkaen: Madde Ruotsista, Cecilia Tanskasta, Felix Ruotsista, Frida Ruotsista, Sallamaari Suomesta, Caroline Tanskasta, Alex Ruotsista, Silje Norjasta, Ane Tanskasta, Maria Ruotsista, MINÄ, Truls Norjasta ja Erik Ruotsista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti